Leer zelf knippen!


= WEGENS SUCCES: START 2E CURSUS JANUARI 2023 =

 

Naast zelf knippen geef ik ook haarknip-cursussen. In deze cursus leer ik je de basis van het haarknippen voor mannen en vrouwen.

 

Je leert hoe je verschillende haartechnieken kunt knippen maar ook kunt gaan snijden en, als je wilt, mag je ook in één van de laatste lessen een model mee nemen.

De materialen die je gaat gebruiken heb ik voor je samengesteld en deze kun je bij mij bestellen. Wil je dit niet, dan raad ik je aan om zelf de materialen op tijd te bestellen zodat je de materialen in huis hebt vóór de eerste cursusdag. Geef je vandaag nog op!

 

Kosten:

Materiaal € 175,-

Lesgeld voor 10 lessen: € 375,-

Lessen + materialen: € 550,-

5 dagen voor de eerste les begint, dient het lesgeld en de materialen betaald te zijn.

 

Start cursus vanaf 2023

De beginnerscursus start in september.

 

Data cursus start 2023:

9 september, 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november.

  

De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 09.00-11.00 uur met een uitlooptijd van 15 min. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. 

Wil je liever niet in een groep de les volgen, dan is het ook mogelijk om privéles te krijgen. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.

 

Materialen:

Heb je zelf nog geen materialen? Je kunt bij mij een starterspakket aanschaffen incl. schaar voor € 175,-. (excl.tondeuse).

 

 

Locatie:
De Mienksip Feanwâlden (Haadstrjitte 17, 9269 SW)

 

Lees hier de voorwaarden van de knipcursus.