Leer zelf knippen!


Naast zelf knippen geef ik ook haarknip-cursussen. In deze cursus leer ik je de basis van het haarknippen voor mannen en vrouwen. (Interesse in korte coupe knippen mannen? Check ook onze minicursus verderop op deze pagina!)

 

Je leert hoe je verschillende haartechnieken kunt knippen maar ook kunt gaan snijden en, als je wilt, mag je ook in één van de laatste lessen een model mee nemen.

De materialen die je gaat gebruiken heb ik voor je samengesteld en deze kun je bij mij bestellen. Wil je dit niet, dan raad ik je aan om zelf de materialen op tijd te bestellen zodat je de materialen in huis hebt vóór de eerste cursusdag. Geef je vandaag nog op!

 

Kosten:

Materiaal € 175,-

Lesgeld voor 8 lessen: € 400,-

Lessen + materialen: € 575,-

 

5 dagen voor de eerste les begint, dient het lesgeld en de materialen betaald te zijn.

 

Data cursus start 2024

8 september, 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober.

 

De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 09.00-11.00 uur met een uitlooptijd van 15 min. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. 

Wil je liever niet in een groep de les volgen, dan is het ook mogelijk om privéles te krijgen. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.

 

Materialen:

Heb je zelf nog geen materialen? Je kunt bij mij een starterspakket aanschaffen incl. schaar voor € 175,-. (excl.tondeuse).

 

Locatie: n.n.b.

Lees hier de voorwaarden van de knipcursus.


Special: minicursus korte coup knippen mannen

Nieuw in het cursusaanbod: korte coupe knippen mannen! Op 3 dinsdagavonden in januari zal deze cursus gegeven worden. Je leert hoe je moet knippen en hoe je een tondeuse moet gebruiken. 


Kosten:
€ 250,- incl. oefenhoofd, schaar en kam.

Zelf meenemen: waterspuit, haarklemmen(4x) tondeuse

 

Data: 7-14-21 januari 2025 van 19.30-21.00 uur.

 

Lees hier de voorwaarden van de knipcursus.

 


P.S.: ik geef ook workshops! Hier vind je het volledige aanbod.